Σύγκριση της τεχνολογίας Inverter με τους εξελιγμένους ταχυθερμαντήρες της CLAGE

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ CLAGE – MADE IN GERMANY since 1951 !

Γιατί είναι οικονομικότεροι στην κατανάλωση από διάφορους ταχυθερμαντήρες της αγοράς ( και άλλους επώνυμους) ?

Επιτυγχάνεται μέσω της λειτουργίας της αυτόματης αυξομείωσης της ισχύος (Smartronic για ορισμένα μοντέλα της) και παρόμοια λειτουργία με τα INVERTER κλιματιστικά.

Θα δανειστούμε μια φράση που ισχύει για τα κλιματιστικά και θα εξηγήσουμε την ομοιότητα και την ονομασία:
‘’Η τεχνολογία Inverter επιτρέπει στον συμπιεστή να λειτουργεί σε μερικό φορτίο με αποτέλεσμα την ομαλότερη λειτουργία του και την ορθή χρήση της ενέργειας (καταναλώνουμε όση ενέργεια χρειαζόμαστε την προκειμένη στιγμή και όχι την μέγιστη ισχύ του μηχανήματος)’’

Ο κάθε ηλεκτρονικός ταχυθερμαντήρας της CLAGE, επιτρέπει στην αντίσταση να λειτουργεί σε μερικό φορτίο με αποτέλεσμα την ομαλότερη λειτουργία του και την ορθή χρήση της ενέργειας (καταναλώνουμε όση ενέργεια χρειαζόμαστε την προκειμένη στιγμή και όχι την μέγιστη ισχύ του μηχανήματος)’’.
Είδατε την ομοιότητα;
Οι CEX 11/13kw για παράδειγμα, μπορούν να λειτουργούν με 2, 3, 4, 5 ….8, 10, kw ανάλογα με την θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού σε σχέση με την επιθυμητή και σε σχέση με τη ροή του νερού.

Το ίδιο ισχύει και στην σταθερότητα της θερμοκρασίας με την  ακριβή ρύθμισή της μέσω του πίνακα ελέγχου των ηλεκτρονικών CLAGE.

Δεν θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία με καυτό ή παγωμένο νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας. Η καμπύλη της θερμοκρασίας παραμένει σταθερή !

Στο Showroom της ΓΕΝΕΜ μπορείτε να το δείτε live στις συσκευές που έχουμε σε λειτουργία.
Επίσης, μπορείτε να δείτε την ίδια λειτουργία και στο παρακάτω Video, και ειδικά μετά το 1΄΄ & 30΄΄ .

Οι απλοί ταχυθερμαντήρες δεν διαθέτουν αυτή τη λειτουργία αλλά χρησιμοποιούν όλο το φορτίο τους και λειτουργούν π.χ. στα 13,5kw

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Sales Dept – www.genem.eu    Τηλ.κέντρο: 210-9596470